Om

Välkommen till vår blogg och hela vår webbplats där fokusering är mot industribranschen. Stort fokus ligger på tung industri då denna sektor står för en så stor del av svenska arbetsmarknaden och även dominerar exportsiffrorna.

Skribenter

Vi söker generellt fler skribenter vilka bör ha ett specialintresse och kunskap inom specifika områden mot industribranschen. De skribenter som skriver på webbplatsen har detta enbart som extraarbete utifrån att varje skribent enbart skriver om sitt område. Samtidigt skrivs en del artiklar som ”korsar” intresseområdena. I detta fall noteras detta med flera skribenter som författare.

Kontakt

Har du sett ett fel i en text? Vill du tipsa om något reportage eller nyhetsuppslag? Vi är väldigt tacksamma för alla förslag som kommer in. Däremot varierar det över tid vad vi kan lägga energi och tid på. Vänligen kontakta oss via mail eller kontaktformuläret om kontakt önskas.

Marknad

Vi försöker skapa en webbplats där det ska vara extra fördelaktigt att marknadsföra specifika företag. Målgruppen är smal och därmed intresserade av just industrins utveckling i Sverige. Därmed blir det även högre konvertering än om marknadsföring sker på mainstream-media.